Menu

Antipasti / Starter

Prøv alle vores forretter.

160

Oksecarpaccio, rucola, parmesan og trøffel.

140

Skiver af kalvefilet med tun sauce og kapers.

140

Burrata med peberfrugt creme, sort olivenjord og basilikumwafer.

135

Røget laks med purløgs mayo og brøds chips.

150

Pasta

Sprød guanciale, æggeblomme, Pecorino Romano og sort peber.

145

Cremet med smør, parmesan og frisk sort trøffel.

155

Røget auberginecreme, cherry tomato confit og saltet ricotta.

140

Sort ravioli fyldt med havbars, serveret med burratacreme.

155

Tagliolini med scampi, bisque og cherrytomater..

150

Klassisk Lady og vagabonden pasta.

140

Secondi / Main Cours

Kalvemedaljoner serveret med svampesauce.

315

Torsk filet med capers, oliven og cherry tomater sauce

295

Lammekrone med krydderurter.

335

Pizza

Provola, italiensk Salsiccia og kartofler.

130

Tomat, mozzarella, gorgonzola og grillede grøntsager.

130

Tomat, mozzarella, rucola, parmaskinke, cherrytomater og burrata.

145

Tomat, mozzarella, guanciale, karamelliserede løg, pecorino og basilikum.

135

Tomat, mozzarella og frisk basilikum.

110

Dessert

Mascarponecreme, lady finger og kaffe.

115

Vaniljeis, shot af espresso, kakao og piskefløde.

95

Vanilje panna cotta med bærcoulis.

110

Drinks Menu

Cocktail

Draft Beer

0,40 cl.

60

Bottled Beer

Peroni Riserva